Kepada Peminat Elyana!

Sender : JoeTBG-X
Date: 07/11/02 21:37 58 sec
Remote host: 210.187.216.16

Message

Akumzzz... msg ni aku tujukan kpd peminat setia Elyana kita yang cun melecun tu. aku cadangkan korang join online community yg aku buat utk peminat Elyana. tapi, tak la ramai lagi yg join sebab aku baru buat mende tuh. macam² dah gambar Elyana kita tu aku taruk. tapi tak cukup banyak lagi. so, sesaper yg ada gambar Elyana, boleh la join http://www.circles99.com/elyana dan upload gambar dia yang cun tu kat online community nih.
Heheheh... kalau Elyana yang original nak join pun apa salahnya, silakan!! baru la meriah sikit sebab si yana kita ni aku rasa selalu gak la online dalam internet. :)
p/s: takde ke channel yang dibuat sempena Elyana kat dlm mIRC? boleh ajak dia chatting sekali ngan peminat dia. bukan apa, Yahoo! Messager ni leceh la...


follow up



Post follow up

Name:
Mail:

Title:

Contents:

Reference URL:
Reference title:
Reference picture:


[ Current post ]